duktigast



Hej hopp. Idag har jag faktiskt läst, så jag känner mig lite stolt. Nu har jag precis blivit klar med att skriva vad jag ska göra i min kalender de kommande 2 veckorna. Insåg att jag har massa shit sista fredan innan lovet samt att jag även har ett franskaprov samma vecka. HEJ INGET LIV!

morning saturday

Godmorgon :)

Idag är en ny dag, en lördag och idag ska det pluggas... hoppas jag iallafall, hmm... jag vet att det kommer sluta någonhelt annanstans, men man kan alltid försöka :) puss <3

Lite svart lite vitt framför allt däremellan



när man lanar musik istället för att göra viktiga saker, men visst är musik viktigt? :)

Öppethus



12½ h senare är jag äntligen hemma. Jag har idag varit i skolan i 12½ timme! Herregud. Är så sjukt trött och detta är pga. öppet hus. Men jag vill bara säga, det var faktiskt värt det, jag vart så sjukt motiverad då jag såg många som verkligen vart helt till sig när de hörde om programmet, detta gör mig uppriktigt glad!

Ska nog skriva en och annan rad på mitt prov... eller på min novell, vet inte riktigt än :) men PUSS

dagen med flyt

Okej. Ni kan inte ha missat de, jag träffade Adams-Ray idag. Jag och Jennifer, fy fan. Ni minns hon tjejen som var största Johan Palm fanet... ni vet "JAAG KAN INTE ANDAAS". Vi var inte som henne, men jag kände mig verkligen som henne. Åh, vi blev som småfjortisar på nytt. Men de är ok. Adams-ray är så jäkla awesome och jag menar... snook har varit med mig i några år nu :)

åh, vi dog. ja. vi dog.


Sådär i förskott...



Idag är det exakt en hel månad kvar till julafton. Jennifer och jag firar redan nu, vi ska se Daniel Adams-Ray... live. vi dör. snook <3




TOMORROW!

Imorgon. ska jag och Jennifer få se en av mina barndomsidoler... pojken från snook. Daniel Adams-Ray


Monday... I'm not in love



Måndagar, sådana sega dagar. Idag fck jag besked om att jag kommer få representera oss små ettor på öppethus när det är info om programmet i klassrum, hehehe känner mig kanske lite stolt.

Resten av dagen flöt på och jag hade ett otroligt flyt nästa sista lektionen även om jag inte ens var koncentrerad. Franskan och andra sidan var skit (som vanligt).

Jag obsarverade på min väg hem att det är hemskt trevligt att se människor hasa sig fram på stadens gator då kommunen valt att inte sanda vägarna (but why?!). Man ser att människor kramar om varandra och håller varandra hårt för att inte rammla och lite titt som tätt ser man någon som halkar till, ni vet så börjar det bubbla lite inombords av skratt. Detta är det som har gjort så att dagen var blivit lite roligare.

Nu blev jag precis klar med franska grejerna som ska vara klara tills imorgon. Nu bör jag läsa samhällskunskapen som egetnligen var tills idag... som jag inte läste (hehhe sen var man en duktig elev iaf...)


too cool for school



mot skolaaan, hoppas verkligen att mina franska böcker ligger iskåpet, annars blir nog franskan sur på mig :(

Morning

Godmorgon lovers! Sovmorgon, därför jag ens orkar gå upp på måndagar :)

Godnatt

Godnatt på er :) Imorgon är en ny dag :)

Pineapples bög

Hej, söndag. En sådan ångest framkallende dag. Jag har säkert 6584165213 saker denna vecka men de orkar jag inte bry mig om. Istället har jag bara legat och tittat på TV hela dagen, fan vad det kommer att ångras imorgon. Som varje Söndag sitter jag och glor på Pineapple dance studios, som den dansare man är. De har härligaste bögen där, så otroligt dramatisk och en sjuktbra dansare och en personlighet som lyser igenom.



om han skulle fråga, skulle han lätt kunna få bli min bästis

När man minst anar det



Suttit hemma hela dagen och pluggat osv osv sånt shit man gör på helgen när man måste you know. Satt och zappade mellan kanelerna på TV och fastande vid Junior Eurovision Contest, herre gud vad länge sen jag tittade på det! Det var flera år sen! Jag tittar inte ens på den vanliga melodifestivalen längre. Eller jo, men jag följer det inte sådär slaviskt som jag smått gjorde förr. De visade nyss ett medly med de senaste sju årens vinnare! Åh OM jag kännde igen de alldra första. nostalginostalginostalgi

Det fanns en tid, på den tiden sökte jag faktiskt till Lilla Melodifestivalen själv. Jag och typ 8 kompisar eller något skrev en låt när jag ungefär var åtta och skickade in. Dock gick vi inte vidare, men jag känner faktiskt duktig över att vi skrev en låt under rasterna, den var ju faktiskt helt okej och en sån refräfräng som alla skulle kunna sjunga med i. Dock tillhör detta det förflutna och vi ska aldrig ta upp det här igen  :)

tonight gonna be a good night

I got a feeling! Nej men hejs! Ikväll är det kulturnatten som gäller :) Måste gå nu puss



Morning

Godmorgon. Dagens datum är 19 November 2010, ta till vara på denna dag, som alla andra dagar :) hihihhi poeten och filisofen Jacqueline :D Men nu vanksas frulle

time for me to fly

herregud vad klockan redan är mycket! Godnatt lovers

when you have to study

Slutade skolan mycket mycket tidigt, redan vid ett! Jag kom hem, pratade med min söta pojk och sen skulle jag plugga. På något sätt slutade det med att jag vaknade för drygt 40 min sen för att äta... skrivit max 1 mening på uppsatsen som .... aah. Hmm, måste verkligen sätta igång med den, den borde faktiskt vara klar innan måndag.

Nu ska jag snart dansa :) PUSS <3


cafeaholic

Fika? Hmm... om det är ett beroende, så måste jag vara drabbad. Idag var jag fan ute och fika ... igen, vilket jag även gjorde igår och i söndags. Jag börjar bli orolig... Därför är min ekonomi så sjukt ostabil, men då!

Nu ska jag snart lägga mig, men jag funderar på att titta på glee innan :) kram


efterskolan-mys

Nuu mot Whynes coffee för fika med Sofia och Mathilda tjiiing :)

wonderful

Helt UNDERBAAART att författaren Sven Lindqvist som bla. skrivit boken utrota varenda jävel ställer in sitt besök på skolan. Det är numera framflyttat till nästa onsdag då vi även har ett besök från Volontärresor som ska föreläsa. Detta betyder att vi elever kommer få sitta i drygt 2x2h onsdag eftermiddag och lyssna <3


hur kommer jag någonsin att klara av universitetet?

MORING

Morning lovers, sov ni gott? :)

Nu: äta en frukost, sedan emot skolan och mot idrotten som idag bjuder på gymmnastik :)

duktigast

Känner mig stolt över mig själv... fast nej. För jag ska plugga nu.


Bloggsvar



för ibland är jag sådär jättemogen ;) (klicka på bilden för förstoring)

btw. Glöm inte att ställa mig en fråga, kolla i menyn till höger ;)

MORING LOVES

GODMORGON LOVERS

Mot drömmarnas land

Godnatt, jag hör hur min säng bara skriker på mig. Imorgon är en ny dag, då vankas ett matteprov. Wish me luck ;)

How to be an A-student

Sitter och pluggar, något som är bra för mig skulle jag tro. Jag borde nu återgå till min franska och jobba på för att sedan övergå till matten? Jag har faktiskt prov imorgon, kommer sluta med äsch det får gå som det går.

WISH ME LUCK!


kaos...

Min almanacka funkar verkligen inte just nu… Det gör mig så ledsen då jag verkligen inte har någon koll på vad jag ska göra just nu. Jag menar, jag ligger efter för att jag är alldeles för lat motivationshandikappad i skolan och tänker ”äsch det där gör jag hemma istället...sen”. FÖR MAN KOMMER JU GÖÖÖRA DET HEMMAAA… eller? Nej, så försvinner all tid och så … ligger man efter. Fy fan jag måste skärpa mig!


Lärare

Guld åt lärare som har inställningen att man inte bör ha läxor då vi ändå är i skolan såpass mycket. Bättre finns inte, när lärare förstår sig på elever, tack att sådana finns!


frulle time

Mot frukost! Åh ja, GOD MORGON!


suprise...

Gissa var jag var både igår och idag hehe :)


Oj var det någon som vart förvånad eller? ;)

jag är cool

nyss hemkommen från MB-Galleria. Jag har numera en stolt ägare till världens coolaste choklad-jul-kalender. Jag vet att ni är avundsjuka ;) Skaffade mig också något varmt till huvudet så att jag inte dör påväg till skolan på mornarna.


för att detta höll ju...



Hehe min kära vän Jennifer påminnde mig om jag faktiskt har en blogg. Grejen med att ha en blogg är för att kunna blogga, något jag missköter.

Nej men mamma och jag är påväg ut till Marieberg galleria :) Nu skrikr hon om Gardasilsprutor, bäst att gå och se vad hon vill. Åh ja! Vänta! Grattis till alla underbara pappor ute i världen, utan er skulle vi inte finnas :)

krams

godnatt

Nu ska jag gå till sängs, det snöar fortfarande. Jag tror att jag måste för första gången i mitt liv åka kollektivt till skolan imorgon om det ska fortsätta så här...

godnatt

som vanligt



Ja jag är duktig och pluggar, läser texten flera gånger men är alldeles för ofokuserad för att ens ta in något ord

genom fönstret



Det råder delade åsikter i hela Sverige om det här, men vi vet alla exakt nu vad jag menar, snön såklart. Personligen tycker jag att det suger så jäkla hårt som de kan... dels för att jag numera måste gå till skolan om de inte skottat bort all snö inför morgondagen, vilket är högt otroligt. Jag är inte heller speciellt positiv till att det är kallt... och att man fortfarande har converse.

Jag tittar ut genom fönstret nu och det snöar fortfarande. Jag upptäckte att det snöa när jag klev ut ur Karolinska skolans byggnader efter franskan (provresultatet som vi fick reda på idag var faktiskt riktigt bra :) ) runt 09någoting imorse och nu, ca 18:30 snöar det fortfarande... åh vad jag inte vill ha snö, inte nu :/

Fan, nu måste jag piggas upp med en bit kladdkaka och Te, och så hurrar vi för att jag får en liten sovmorgon imorgon :)

Vad tycker du om snön?

True story


då google får till det

1.Gå till Google Maps
2. Välj "Vägbeskrivningar."
3. Välj Japan som startadress
4. Välj China som måladress.
5. Titta sedan på nr 43.
6.Garva och skicka vidare

GOD MORGON

Upp och hopppa, nu är det mot frukost... sen franska ...göööh. Men let's be an optimist :)

when the school calls

Jag hittade mitt franska block, så nu kommer jag inte få någon skit på franskan för nu har jag alla mina anteckningar :) Men nu ska jag vara nerdy och göra min läxa på ett XX antal sidor, I'm know that you're proud of me


dag ett i skolan



Hej! Dagen har faktiskt rullat fint och vi fick tillbaka två prov, franska och Tema provet. Det förstnämnda gick väl ok, men franska är verkligen inte mitt starka ämne, men jag måste satsa. Men det var ändå 2 helt felfria sidor utav fyra, en klar förbättring från min sida! Tema provet där emot var exemplariskt, kommer kunna leva på glädjeruset till julen och detta kommer kunna få mig att gå i snö i vinter. haha... så känns det ändå nu.

I skrivandes stund tittar jag på Top Model och borde egentligen kanske läsa lite samhällskunskap - internationell politik och ekonomi, första lektionen idag men det låter faktiskt väldigt intressant puss :)

MVG i slöjd och teknik

Även om jag gick ut med mvg i teknik är jag verkligen inte alls teknisk på något sätt. Åh, det tog mig flera timmar (säkert) att skruva ihop mitt bord. Nu är det bara en hylla som väntar på att bli ihop skruvat. Det nya bordet är helt underbart stort :)



Borde ta och lägga mig snart för jag ska faktiskt till skolan imorgon. Detta påminner mig om att jag borde ta och kolla in mitt nya schema typ nu :)

Hoppas ni har haft en jättebra dag och good luck till alla kids som mig som ska orka sig upp till skolan imorgon puuss :)

Sunday with thé



sitter i köket med mitt jordgubbste när jag egentligen borde gå och byta om för att springa till IKEA hehe :)

morning

Jag känner mig stolt, jag lyckades ta mig upp innan elva idag. Men det börjar att bli dags. Jag börjar skolan redan imorgon... Hmm... men det ska bli lite kul i alla fall då vi startar upp med ett nytt tema vilket är Resurs och fördelning.

Idag, min sista lediga dag på en hel vecka så ska jag bege mig med mina parents till IKEA och köpa mig ett skrivbord. Ni vet sånt som studenter verkligen behöver :)


Espressohouse, mitt andra hem



Hej jag har nu kommit hem, och hunnit äta mina få bitar sushi. Jag var förbi East West sushi här i Örebro staden med Jennifer som beställde sushi, tänkte att det var lika bra att jag också beställde mig ett par bitar. Jag har trots allt inte ätit sushi på hur länge som helst!

 

Idag var jag som sagt på Espresso house med Mathilda, sen trillade även Simon, Lovisa och Jennifer in. Tillbringade yttligare några timmar på caféet som nu under den senare tiden har blivit som ett andra hem för mig... what happened with me?! Men fan nu måste jag städa... vilket jag har sagt att jag ska göra hela veckan men inte har det blivit av?

Wish me luck. au revoir!


Hejhopp

Hej folket, näst sista dagen på lovet. Gissa vart vi bär av idag? Hehe Espresso house, såklart!

fast fan... man måste ju fortfarande städa, har verkligen inte orkat ta tag i saken denna vecka -.-... hmmm fyy på dig!


omg. What a gleek

Som den sanna glee nörden, gleeken man är så vill man självklart åka på Asian Camp. Verkar vara awesome med småkidsen med sina högteknologiska gadgets, pianogenier och halvnakna dansade pojkar (Y)




Innan jag börjar städa...

Vet ni? Vet ni vad jag har kommit på? (Nej) Jag ska bli krönikör! En såndan som skriver om fulkultur och vardagshändelser i tidningen. Fan va bra!

Ung mamma

Jag läste nyligen en blogg, en rätt så stor blogg har det även blivit nu på senare tid läs den här. När jag läser bloggen blir jag så sjukt imponerad. WOORD! Hon är ju fantastisk. Detta skulle inte komma mig på tanken, skulle aldrig kunna bli en ung mamma.

Visserligen är detta ett val man gör själv och vi föddes med de fria valet som vi alla gör själva. Jag blir facinerad av att tjejen på fjorton år faktiskt väljer att behålla barnet och faktiskt verkar sköta de där med graviditeten rätt bra! Inte fan skulle jag ha klarat de om jag var fjorton... ibland vill jag ge pris till unga mammor som faktiskt sköter barnet bra, minst lika bra som vilken annan mamma som helst.

Jag skulle som sagt aldrig kunna ta mig igenom det som hon gör, jag menar... jag kan inte ens sköta mitt rum. Detta fick mig att tänka på att jag kanske borde gå och städa nu...

kokos med grafräkaren

Hmm... städade lite... inte så mycket ikväll. Kommer aldrig bli klar med mitt städande av mitt rum så typiskt mig. Men jag menar städande och jag har aldrig gått ihop, men vi måste i detta inlägg vara optimistiska! Det finns annat i livet jag faktiskt går ihop med.

Ikväll har jag suttit med mitt te, som jag nyss kokade. Invigde nu den nya smaken kokos... jag tror iallafall att det var det, har även räknat drygt två sidor inför matteprovet som redan är nästa vecka


ja det blir mycket roligare att räkna matte när man har klassen coolaste grafräknare :)

typiskt...

Det är helt sjukt. Även om jag inte fikade idag, så var jag iallafall inne på espressohouse. Jag tror jag lider av cafédependens... café beroende. Det kan inte vara bra? Varken för mig eller ekonomin. Men här ska vi vara optimistiska och jag kan säga att det är bra för det sociala :)


för man städade ju... eller?

Inse ironin i rubriken. Jag känner hur mitt konto sakta men säkert, eller snarare ganska snabbt länsas. Det går minus hela tiden. Vad hände med min stabila ekonomi?! Aja, igår vart som väntat att jag gick till espressohouse där Jennifer och Johanna väntade. Satt där en stund innan Johanna gick och Philip kom. Efter några minuter kom även Frida och Malin, men de gick rätt snabbt igen. Mycket trevligt, tillbringade ytterliggare fem timmar av mitt liv på caféet... I think I'm addicted...



hihihihi ett stooort plus till flickan bakom kassan som failade med kladdkakan så att jag fick en bit :)

update två



... ursäkta men mitt rum ser för fan förjävligt ut... jag skäms

men käraste Jennifer smsa och ville att jag skulle joina henne och johanna på espressso house. Städandet får väl vänta (men som om jag kommer göra det ikväll hahaha)


Onsdag 14:09

Ny dag! Har inte några större planer inför dagen, idag ska det städas. Jag borde även vara duktig och räkna någon sida ur matteboken då vi har prov om en vecka och det gäller att vara förberedd :)

loove :)

när det nalkas höst

Hopp! Höstlov nu - UNDERBART! Under dessa dagar har det fikats gaaalet, och sånt gillar vi :) <3






RSS 2.0